Το αυγό στη σαλάτα καταπολεμά τον καρκίνο

Δημοσιεύτηκε στίς 28/12/2017

Βάζοντας ένα αβγό στη σαλάτα ενισχύεται σημαντικά η δυνατότητα απορρόφησης από τον οργανισμό όλων των θρεπτικών συστατικών των λαχανικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, η πρόσληψη καροτενοειδών που προέρχονται από ντομάτες, μαρούλια και καρότα αυξάνεται κατά εννιά φορές, όταν συνοδεύεονται με αβγό.

Τα καροτενοειδή περιέχονται σε κόκκινου, πορτοκαλί και κίτρινου χρώματος λαχανικά και φρούτα και ενεργούν ως αντιοξειδωτικά, τα οποία βοηθούν στην προστασία του οργανισμού απέναντι στον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις.

Κατηγορίες

Αναζητήστε θέματα απο τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν!

Ειδήσεις
Copyright © 2018 by ideaton.gr

E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com

Συνταγές