Όταν έχετε όρεξη για φαγητό της μαμάς, η καλύτερη επιλογή είναι τα κεφτεδάκια. Με ό,τι και να τα συνοδεύσετε είναι πεντανόστιμα – εκτός κι αν βγουν πολύ στεγνά.
Πολλοί αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, ειδικά όταν δοκιμάζουν πιο υγιεινές συνταγές με κρέατα χωρίς λίπος, όπως γαλοπούλα και κοτόπουλο.
Ωστόσο, ανακαλύψαμε το μυστικό για ζουμερά κεφτεδάκια: ο ατμός. Ναι, καλά διαβάσατε. Με αυτή την τεχνική το κρέας εκτίθεται στον ατμό και όχι στο βραστό νερό και έτσι τα κεφτεδάκια βγαίνουν πιο ζουμερά και τρυφερά.
Μην ανησυχείτε, δεν θα χρειαστείτε ειδικό εξοπλισμό γι’αυτή την συνταγή. Δείτε τι πρέπει να κάνετε:
Υλικά:
-Την αγαπημένη σας συνταγή για κεφτεδάκια
Οδηγίες:
Αυτό ήταν!
E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com