Υλικά
2 πακέτα μπισκότα σοκολάτας
150 gr. λιωμένη μαργαρίνη
Σαντιγύ
Για την κρέμα γάλακτος θα χρειαστούμε
100 gr κρέμα γάλακτος
300 gr κουβερτουρα γάλακτος
Για την κρέμα σοκολάτας
100 gr κρέμα γάλακτος
300 gr σοκολάτα κουβερτούρα
Για την λεύκη κρέμα σοκολάτας
100 gr κρέμα γάλακτος
300 gr λευκή κουβερτούρα
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλες τις κρέμες σοκολάτας.
Θρυματίζουμε τα μπισκότα μας και τα ανακατεύουμε με την μαργαρίνη.
Σε ένα γυάλινο πυρέξ στρώνουμε το μείγμα και απο πάνω την κρέμα σοκολάτας γάλακτος.
Συνεχίζουμε τις στρώσεις με τις άλλες 2 σοκολάτες και στο τελείωμα την σαντιγύ.
E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com