Υλικά:
Σε ένα μπλέντερ, πολτοποιήστε το καρπούζι να γίνει χυμός. Το σουρώνουμε σε μια κανάτα και προσθέτουμε το κρασί, τη βότκα, το Cointreau και το σιρόπι.
Ανακατεύουμε και βάζουμε την κανάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Μόλις βγάλουμε την κανάτα από το ψυγείο, ανακατεύουμε ξανά και μοιράζουμε την σαγκρία σε ποτήρια για λευκό κρασί με πάγο.
Γαρνίρουμε με μικρές μπάλες καρπούζι που τις έχουμε περάσει από οδοντογλυφίδα.
E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com