Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι ακόμα καλύτερα από το να απολαμβάνεις ένα γευστικό, φρεσκοψημένο κέικ… Μόλις δοκιμάσετε ένα κομμάτι από αυτό το γλυκό, σίγουρα θα μας ευχαριστείτε!
Αρχικά, μαζέψτε όλα τα συστατικά.
Θα χρειαστείτε τη ζύμη για κέικ, πουτίγκα με γεύση cheesecake, τέσσερις κούπες γάλα, σαντιγί και μπισκότα της αρεσκείας σας.
Αρχικά ψήστε το κέικ σας. Μετά είναι η ώρα για τρύπες.
Σιγουρέψτε ότι οι τρύπες φτάνουν μέχρι κάτω και είναι αρκετά μεγάλες.
Ύστερα, αναμίξετε τη πουτίγκα με το γάλα και ανακατέψτε καλά.
Σιγουρέψτε ότι δεν έχουν μείνει σβόλοι πριν προχωρήσετε.
Ήρθε η ώρα να ρίξετε το μείγμα στο κέικ.
Προσπαθήστε να βάλετε όσο περισσότερο μπορείτε μέσα στις τρύπες.
Χρησιμοποιώντας την πίσω πλευρά ενός κουταλιού, προσπαθήστε να πιέσετε το μείγμα μέσα στις τρύπες.
Στη συνέχεια, βάλτε το στο ψυγείο..
Αφήστε το να κρυώσει για περίπου δύο ώρες.
Καλύψτε το, για να μην πάρει μυρωδιές από το ψυγείο σας.
Μόλις κρυώσει καλά, βγάλτε το και απλώστε τη σαντιγί.
Απλώστε τη καλά, δημιουργώντας ένα καλό, χοντρό στρώμα.
Αφήστε το στην άκρη, πάρτε τα μπισκότα και βάλτε τα σε μια πλαστική σακούλα.
Σπάστε τα μπισκότα. Μπορείτε να το κάνετε με τα χέρια, αν και με ένα πλάστη θα είναι πιο εύκολο.
Μόλις σπάσουν τα μπισκότα, ρίξτε τα πάνω από το κέικ.
Καλύτερα να αφήσετε το στάδιο αυτό λίγο πριν το σερβίρισμα, γιατί όσο παραπάνω μείνουν τα μπισκότα γίνονται και λιγότερο τραγανά.
Και το μόνο που έχει μείνει πλέον είναι να κόψετε ένα μεγάλο (ή τεράστιο!) κομμάτι και να το ευχαριστηθείτε.
Μόλις τελειώσετε βάλτε ξανά στο ψυγείο το κέικ… άμα έχει μείνει τίποτα.
E-Mail: www.enallaktika.gr@gmail.com