ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ / ΧΡΗΣΙΜΑ

Πανέξυπνα κόλπα που μπορείτε να κάνετε με καθημερινά αντικείμενα!

Έχετε καθαρίσει ποτέ τα φώτα του αυτοκινήτου σας με οδοντόκρεμα; Είναι καλύτερη από οποιοδήποτε επαγγελματικό καθαριστικό. Κάποια πράγματα έχουν παραπάνω χρήσεις από αυτές που νομίζουμε και μας κάνουν την ζωή πιο εύκολη αν σκεφτόμαστε ανοιχτόμυαλα και τα χρησιμοποιούμε διαφορετικά. ...»

Με ποιο τρόπο θα αστράφτει ο καθρέπτης σας

Είτε από δαχτυλιές, είτε από σκόνη, είτε από τους υδρατμούς που αφήνουν τα σημάδια τους, ο καθρέφτης στο μπάνιο, αλλά και στα υπόλοιπα δωμάτια θέλουν συνέχεια καθάρισμα. Η λύση βρίσκεται μέσα στην κουζίνα σας και δεν είναι άλλο από ένα μείγμα από ¼ λευκό ξύδι, 1 κ.σ. κορν φλάουρ...»

Εύκολος τρόπος να καθαρίσετε τις καμένες κατσαρόλες

Για να καθαρίσουμε την κατσαρόλα από τα καμένα υπολείμματα του φαγητού δεν χρειάζεται να τρίβετε με τις ώρες, παρά μόνο τρία κρεμμύδια.div style="margin:0" auto;max-width...»

Tips για εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι

Με λίγες μικρές και εύκολες αλλαγές στην καθημερινότητά σας στην κουζίνα, θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε ενέργεια και ταυτόχρονα να βοηθήσετε το περιβάλλον.span style="c...»

Βάζει στο φούρνο μικροκυμάτων ένα ολόκληρο κρεμμύδι. Όταν δείτε γιατί, θα κάνετε και εσείς το ίδιο.

Οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν τον φούρνο μικροκυμάτων τους σαν μια συσκευή που απλά ζεστένει το φαγητό τους. Κρύβει όμως πολλά μυστικά tips που περιμένουν να τα αξιοποιήσετε!!-- gSettings...»

10 Λάθη που κάνεις με προϊόντα που χρησιμοποιείς καθημερινά!

Υπάρχουν κάποια καθημερινά προϊόντατα οποία χρησιμοποιούμε όλοι μας, αλλά το κάνουμε με τον πιο λάθος τρόπο και αυτό όχι επειδή είμαστε χαζοί, αλλά γιατί πολύ απλά έτσι μας έμαθαν. Πολλοί μόλις δουν αυτά τα χρήσιμα tips που υπάρχουν στην λίστα που ακολουθε...»

Σελίδα 50 από 50 | Αποτελέσματα 736 - 750 από 741
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page