ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ / ΧΡΗΣΙΜΑ

Παίρνει μία χούφτα ζάχαρη και την ρίχνει στα φυτά της! Ο λόγος; Πανέξυπνος…

Με τόση ζάχαρη που καταναλώνουμε καθημερινά – σκόπιμα και μη – είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε τις ετικέτες των τροφίμων που αγοράζουμε προκειμένου να την περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.div style="float:none;margin:10px" 0="" 10px="" 0;="" text-align:ce...»

Κόλλησε στο δάκτυλο το δακτυλίδι του. Ο τρόπος που το έβγαλε; Πολύ Έξυπνος!

Κόλλησε στο δάκτυλο το δακτυλίδι του. Ο τρόπος που το έβγαλε; Πολύ Έξυπνος! Πολλοί άνθρωποι α...»

Δε μπορούσε με τίποτα να καθαρίσει τα μαγειρικά της σκεύη, μέχρι που δοκίμασε ΑΥΤΟ!

Όπως κάθε γυναίκα γνωρίζει πολύ καλά, δεν υπάρχει τίποτε χειρότερα από τα κολλημένα λίπη και τα λάδια στα μαγειρικά σκεύη! Κι αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να τα καθαρίσετε αλλά αποτύχατε, μην απελπίζεστε!div style="float:none;margin:10px" 0="" 10px="" 0;="" text...»

Άρχισε να τρίβει τα πλακάκια του μπάνιου του με ένα κερί. Ο λόγος; Ιδιοφυής!

Σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα σημεία της καθαριότητας του σπιτιού, είναι τα κενά ανάμεσα στα πλακάκια (του μπάνιου ή της κουζίνας).div style="margin:0" ...»

Πήρε ένα σφουγγαράκι πιάτων και το έκοψε στη μέση! Το αποτέλεσμα; Πανέξυπνο…

Ο Crazy Russian Hacker ξαναχτύπησε! Ο άνθρωπος που μας έχει παρουσιάσει άπειρα tips για να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας, αυτή τη φορά πιάνει στα χέρια του το πιο απλό πράγμα του σπιτιού: το σφουγγάρι πιάτων.div style="float:none;margin:10px" 0="" 10px="" 0;...»

Το καλύτερο τρικ ενάντια στις σφήκες! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια χάρτινη σακούλα και…

Αυτά τα μικρά τερατάκια μπορούν άνετα να καταστρέψουν τις καλοκαιρινές μας διακοπές και ειδικά αν έχετε αλλεργία μπορεί να καταλήξουν σε εφιάλτη. Για να ξεφορτωθείτε τις σφήκες (ή να μη σας πλησιάσουν αρχής εξαρχής) υπάρχουν μερικά απλά tips που θα κρατήσο...»

Δείτε το πιο απίστευτο κόλπο για να φύγει ο πάγος από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου

Ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε το πρωί καθώς φεύγουμε για τη δουλειά, είναι ο πάγος που σχηματίζεται επάνω στο παρμπρίζ εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας και της υγρασίας ή του χιονιού. Ο πάγος στο παρμπρίζ ελαχιστοποιεί την ορατότητα...»

Επιβίωση: Πως να ανάψετε φωτιά χρησιμοποιώντας ζάχαρη!

Ο CrazyRussianHacker ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά μέσα από τα βίντεο του μας μαθαίνει πως μπορούνε να ανάψουμε φωτιά χωρίς να έχουμε σπίρτα.div style="margin:...»

Το απίστευτο κόλπο για να στεγνώνουν πιο γρήγορα τα ρούχα. Δεν είχαμε ιδέα!

Ποιο το απίστευτο κόλπο για να στεγνώνουν πιο γρήγορα τα ρούχα; Για κάποιο λόγο όταν θέλουμε να φορέσουμε ένα συγκεκριμένο ρούχο αυτό βρίσκεται στον πάτο του καλαθιού με τα άπλυτα ή είναι φρεσκοπλυμένο και ακόμα υγρό. Τι κάνεις τότε; Ψάχνεις να βρεις άλλη μπλούζα/ φ...»

Χρήσιμες συμβουλές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας

Πολλές φορές, ένα μικρό πρόβλημα, που έχει σχέση με το νοικοκυριό, δεν γνωρίζουμε πως να το αντιμετωπίσουμε, με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύτιμο χρόνο Οι παρακάτω συμβουλές αναφέρονται σε καθημερινά προβλήματα που όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζουν καθημερινά στο νοικοκυριό./...»

Tips: Πως να καθαρίσεις αποτελεσματικά όλο το σπίτι!

Οι δουλειές του σπιτιού συνήθως είναι ότι πιο κουραστικό, χρονοβόρο και πάνω απ” όλα απογοητευτικό, όταν μετά από ώρες προσπάθειας βλέπεις τους λεκέδες να βρίσκονται ακόμη στο ίδιο σημείο!...»

Πώς να καθαρίσετε και να μαζέψετε γρήγορα τα χαλιά σας

Σε λίγο θα σημάνει το τέλος εποχής για την άνοιξη και θα επηρεάσει το ντύσιμο όλων των σπιτιών. Όλες οι νοικοκυρές όπως και εσείς σηκώνετε τα χαλιά σας για να τα καθαρίσετε και να τα αποθηκεύεστε μέχρι να έρθουν οι κρύοι μήνες. Όμως, επειδή οι καιροί είναι...»

5 Tips για να μυρίζει όμορφα το σπίτι σου!

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε για το σπίτι μας είναι να έχει άσχημη μυρωδιά κλεισούρας, ή ακόμη και λόγω του φαγητού που έχουμε φτιάξει και των σκουπιδιών που βρίσκονται στο καλάθι της κουζίνας. Ακόμη και τα κατοικίδια που τόσο τα αγαπάμε και τα έχουμε σ...»

Σελίδα 49 από 49 | Αποτελέσματα 721 - 735 από 733
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page