ΔΙΑΦΟΡΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πώς άνθρωποι σε 15 διαφορετικές φυσικές καταστάσεις βλέπουν τον κόσμο

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως οι άνθρωποι γύρω σας θα μπορούσαν να δουν την κοινή πραγματικότητα με εντελώς διαφορετικό τρόπο; Θα σας δείξουμε πώς οι άνθρωποι σε διάφορες καταστάσεις και διαφορετικές ηλικίες βλέπουν την ίδια εικόνα. img layout="responsive" alt="viraltopnews.gr" src="/JPG/...»

Δείτε ΤΙ έφτιαξαν αυτοί οι άνθρωποι για να μπουν στο Ρεκόρ Γκίνες και θα μείνετε άφωνοι!

Πολλοί ονειρεύονται από παιδιά να σπάσουν κάποιο ρεκόρ. Εάν έχετε δει ποτέ τα ρεκόρ Γκίνες, τότε ξέρετε πως μερικά από αυτά είναι πραγματικά απλησίαστα. Κάποια όμως φαινόντουσαν πως ίσως και να μπορούν να σπάσουν: όπως το να φας μία τεράστια ποσότητα από hot dogs.  Μεγαλώνοντας, ...»

Δείτε τι κρύβει μέσα αυτό το κτήριο και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Αυτό το κτήριο βρίσκεται στην πόλη Krausnick στην Γερμανία, όπου προηγουμένως ήταν μια σοβιετική στρατιωτική βάση. Δεν έχει σημασία αν είναι χειμώνας και έχει πολύ κρύο, αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό του είναι πραγματικά εντυπωσιακό. img layout="responsive" alt="vi...»

Ο Μπαμπάς Βάζει το Κρύο Χέρι του Βρέφους Κάτω από την Κουβέρτα, όμως ΜΗΝ Πάρετε τα Μάτια σας από το Άλλο Χέρι του Μωρού!

Ο Gabriel Moore δεν μπόρεσε να σταματήσει να γελά, όταν είδε τι μπορούσε το μωρό του να κάνει καθώς κοιμόταν. Ήταν νύχτα όταν ο Gabriel και η σύζυγός του πήγαν για να ελέγξουν τον γιο τους Tyler στο δωμάτιό του. Τον είδαν που αποκοιμήθηκε γρήγορα, αλλά όταν ο μπαμπάς άγγι...»

Βάζει ΑΥΤΑ τα δύο μολύβια στη γλάστρα με το χώμα. Ο λόγος; Απίστευτο!

Ένα από τα χειρότερα πράγματα στον κόσμο είναι τα μολύβια που σχεδόν έχουν τελειώσει – είναι τόσο μικρά που δεν μπορείς να γράψεις, αλλά υπάρχει ακόμα αρκετός γραφίτης ώστε να είναι κρίμα να το πετάξεις. Και παρόλο που ζούμε σε μία ψηφιακή εποχή, περίπου 15 δις μολύβια παράγονται...»

100 Άλογα έχουν παγιδευτεί σε ένα νησί. 7 γυναίκες όμως κάνουν το αδιανόητο…

Το 2006, σχεδόν 100 άλογα είχαν αποκλειστεί σε ένα νησί στην Ολλανδία. Μία μεγάλη καταιγίδα ανέβασε το επίπεδο της θάλασσας κοντά στα αναχώματα του Marrum, μία πόλη 90 μίλια από το Amsterdam. 19 άλογα πνίγηκαν από τη λάσπη. Διεθνής τύπος ξεκίνησε να ασχολείται με το θέμα και τα σ...»

Αυτό το Κτήνος έδωσε στην Κοπέλα του να Φάει ΚΑΤΙ που Έκανε ακόμη και τους Αστυνομικούς να Αηδιάσουν…

Ένας άντρας από την Καλιφόρνια με το όνομα Ryan Eddy Watenpaugh χώρισε με την κοπέλα του και δεν μπορούσε με τίποτα να το δεχτεί. Ο Ryan την παρακολουθούσε, την κακοποιούσε σωματικά και την απειλούσε. Σε κάποια στιγμή τα ξαναβρήκαν και ο Ryan της μαγείρεψε ένα γεύμα. Δεν κράτησαν...»

Σελίδα 45 από 45 | Αποτελέσματα 661 - 675 από 667
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page