ΔΙΑΦΟΡΑ /

Όταν είδαν τον Γιο τους Στη Σκηνή Σοκαρίστηκαν. Ούτε Εκείνοι δεν ήξεραν ότι είναι ΤΟΣΟ Ταλαντούχος!

O Craig Colton είναι έτοιμος να ανέβει στη σκήνη για την οντισιόν του X Factor. Αλλά οι γονείς του δεν ξέρουν ότι έχει δηλώσει συμμετοχή. Βασικά, τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη, γιατί είναι στο κοινό, αλλά δεν ξέρουν ότι ο γιος τους είναι έτοιμος να τραβήξει τα βλέμματα....»

Ανέβηκε στη Σκηνή Αγχωμένη και Ντροπαλή. Μόλις Αφέθηκε, έκανε τους Πάντες να Ανατριχιάσουν!

Όταν η Kathleen Jenkins ανέβηκε στη σκηνή, φαινόταν μαζεμένη και τρομαγμένη. Κάθισε μπροστά από τους κριτές και άρχισε να τους λέει για τον εαυτό της. Την ρώτησαν αν είχε άγχος και παραδέχτηκε πως είχε. Ωστόσο, αυτό δεν την σταμάτησε από το να τραγουδήσει. /strong...»

Μόλις είδε τον ταλαντούχο Νεαρό που τραγουδούσε, ξέσπασε σε Λυγμούς. Το ίδιο θα κάνετε κι εσείς…

O 22χρονος Vernon Barnard ζει στη Νότια Αφρική και το όνειρό του πάντα ήταν να γίνει ένας μεγάλος σταρ. Όλοι του λένε πόσο ταλαντούχος είναι κι ότι μπορεί να έχει μεγάλη εξέλιξη και φαίνεται πως η αυστηρή επιτροπή του «The Voice South Africa» συμφωνεί επί...»

Μόλις αυτός ο Άστεγος κάθισε στο Πιάνο, μας έμαθε να ΜΗΝ Κρίνουμε Ποτέ κάποιον από την εμφάνισή του…

Μας είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε γρήγορα κάποιον από την εμφάνισή του, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι οι πιο καταπληκτικοί άνθρωποι μπορούν να έχουν τα πιο ασυνήθιστα μυαλά και το ταλέντο τους σίγουρα δεν έχει σχέση με τις ατυχείς περιστάσεις που έχουν βιώσει....»

Τι μαρτυρά για τον χαρακτήρα σας η στάση που κοιμάστε

Οι ψυχολόγοι κατέληξαν στο ότι Ξ· στάση στην οποία συνηθίζουμε Ξ½Ξ± κοιμόμαστε αποκαλύπτει αδιάψευστα στοιχεία του χαρακτήρα ΞΌΞ±Ο‚, αλλά ΞΊΞ±ΞΉ το πώς βλέπου...»

Τον άντρα παλιάς κοπής, να τον αναζητάς μόνο αν μπορείς να τον αντέξεις.

Ξ ΞΏΟ… πήγαν ΞΏΞΉ άνδρες; Εκείνοι ΞΏΞΉ γνήσιοι, ΞΏΞΉ ΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ Ξ— ΓΗ. Ξ ΞΏΟ… Ξ½Ξ± ΞµΞ―Ξ½Ξ±ΞΉ άραγε; Μήπως τους πάτησε το τρένο, μήπως συνέβη ΞΊΞ±Ξ½Ξ­Ξ½Ξ± φαινόμενο όμοιο ΞΌΞµ ...»

Σελίδα 441 από 441 | Αποτελέσματα 6601 - 6615 από 6606
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page