ΥΓΕΙΑ / ΠΡΟΛΗΨΗ

Πως η υγεία του εντέρου συνδέεται με τον υπερθυρεοειδισμό και πως να το αντιμετωπίσετε

Στην καθημερινότητα μας ίσως σχεδόν κανείς να μην έχει σκεφτεί ότι υπάρχει συσχετισμός ανάμεσα στο θυρεοειδή αδένα και στο έντερο. Στην αρχαία Ελλάδα οι γιατροί – θεραπευτές είχαν άλλη άποψη. Πίστευαν πως από το έντερο προέρχονται οι ασθένειες. Τα τελευταία χρόνια φαίνεται να υπά...»

Πονοκέφαλος; 7 τρόποι για να τον καταπολεμήσεις, αλλά και να τον προλάβεις…

Αυτό σου έλειπε τώρα. Μέσα στην πίεση και στα προβλήματά σου να σε πιάσει και πονοκέφαλος... Η παθολόγος Αναστασία Μοσχοβάκη εξηγεί τις καθημερινές συνήθειες που μπορούν να σου προκαλέσουν δυσφορία και πόνο στο κεφάλι αλλά και τι μπορείς να κάνεις για να τον προλάβεις. Κα...»

Σημάδια στη γλώσσα: Τι αποκαλύπτουν για την υγεία

Ο πόνος, η φαγούρα, τα εξανθήματα και οι αλλόκοτες μυρωδιές είναι μερικά μόνο από τα σήματα SOS που «εκπέμπει» το σώμα μας ώστε να μας προειδοποιήσει ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία μας. Όπως ακριβώς τα μάτια, τα νύχια ή ακόμη και οι… πατούσες, έτσι και η γλώσσα μας παρέχει σ...»

Οστεοαρθρίτιδα: Τι πρέπει να κάνετε για να την προλάβετε

Η οστεοαρθρίτιδα είναι μία χρόνια πάθηση κατά την οποία καταστρέφεται ο αρθρικός χόνδρος και άλλα στοιχεία μιας άρθρωσης. Πλήττει κυρίως τις ορθώσεις των δαχτύλων και τα σημεία που δέχονται ισχυρές πιέσεις, όπως το γόνατο και το ισχίο, μπορεί όμως να εμφανιστεί και στο...»

Εξάψεις στην εμμηνόπαυση: Για ποιον κίνδυνο προειδοποιούν

Οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν στην εμμηνόπαυση εξάψεις, οι οποίες αλλοιώνουν την ποιότητα της ζωής τους. Υπολογίζεται ότι οι εξάψεις αφορούν στο 70% των γυναικών, ενώ το ένα τρίτο αυτών τις περιγράφουν ως συχνές και σοβαρές. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία δε, οι...»

Μπορεί να προκληθεί καρκίνος απο το μύκητα κάντιτα; Δείτε αν έχετε αυτό το μύκητα στο σώμα σας

O Κάντιτα ανήκει στο γένος των ζυμομυκήτων και είναι η πιο κοινή αιτία μυκητιάσεων. Ο μύκητας αυτός βρίσκεται στην εντερική μικροχλωρίδα, αλλά μπορεί επίσης να βρεθεί στη στοματική κοιλότητα, στο λαιμό και στα αναπαραγωγικά όργανα των περισσότερων ανθρώπων. Ένα υγιές σώμα μπορεί να ...»

Καρκίνος του μαστού: Συσκευή αυτοεξέτασης σώζει ζωές – Εντοπίζει τα πρώιμα σημάδια

Η μοναδική αυτή συσκευή πήρε το όνομά της από την πολωνική εταιρεία που την ανέπτυξε, την Braster. Το Braster είναι μια μη επεμβατική και σχετικά ανέξοδη νέα μέθοδος για την απεικόνιση και τον εντοπισμό των πρώτων σταδίων του καρκίνου του μαστού. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια ετα...»

Μήπως βγάζετε Σπυράκια σε Κάποιο από ΑΥΤΑ τα 6 Σημεία του Προσώπου σας; Αν ναι, τότε Επισκεφτείτε ΑΜΕΣΩΣ τον Γιατρό σας!

Οι Κινέζοι γιατροί ονομάζουν το ανθρώπινο πρόσωπο «παράθυρο της υγείας». Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το δέρμα μας είναι πολύ ευαίσθητο σε κάθε είδους διαταραχές και αλλαγές στο σώμα μας, στέλνοντας μας σημάδια, για παράδειγμα με την μορφή εξανθημάτων. Σας παρουσιάζουμε τα πιο ...»

Καταρράκτης: Πόσο αυξάνεται ο κίνδυνος ανάλογα με τον Δείκτη Μάζας Σώματος

Σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των ματιών έχει η παχυσαρκία, σύμφωνα με μελέτη αμερικανών επιστημόνων. Οι ειδικοί από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Σαν Φρανσίσκο και του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο κίνδυνος εκδήλωσης καταρράκτη αυξάνεται...»

7 Προειδοποιητικά Σημάδια στο Σώμα μας που φανερώνουν Σοβαρά Προβλήματα Υγείας. Μεγάλη Προσοχή στο #5!

Ο ανθρώπινος οργανισμός, πραγματοποιεί διάφορες ενέργειες προκειμένου να επιβιώσει. Κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα μας μπορεί να μας ενοχλούν και να μη καταλαβαίνουμε το λόγο που συμβαίνουν, όμως πρέπει να γίνονται από το σώμα μας για άμυνα. Για παράδειγμα, όταν έχουμε ...»

Μπορεί κανείς να εντοπίσει την Καρδιακή Προσβολή μήνες νωρίτερα; Να τι πρέπει να ψάξετε…

Πολλοί πιστεύουν πως τα συμπτώματα που εμφανίζονται σε καρδιακή προσβολή ξεκινούν μόλις ώρες ή λεπτά πριν συμβεί τελικά το περιστατικό. Ωστόσο, οι ειδικοί στον τομέα της υγείας ισχυρίζονται πως μπορεί κανείς να εντοπίσει τον κίνδυνο για καρδιακή προσβολή μήνες πριν. Συνεχίστε να δια...»

Σώζει Ζωές! Αυτός είναι ο Πιο Απλός Τρόπος για να Ελέγξετε αν είστε Καλά στην Υγεία σας, σε μόλις 1 Λεπτό. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να παρακολουθούμε την κατάσταση της υγείας μας. Αλλά σε ελάχιστους αρέσει να πηγαίνουν στους γιατρούς. Βρήκαμε έναν εύκολο τρόπο για να ελέγξουμε την υγεία μας, χωρίς να αφήσουμε το σπίτι. img layout="responsive" alt="viraltopnews.gr" ...»

Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ! Δείτε πως θα Καταλάβετε αν κάποιο Σημάδι στο σώμα σας είναι Επικίνδυνο για Ανάπτυξη Καρκίνου.

Ίσως να έχετε ακούσει ότι το μελάνωμα είναι ένας επικίνδυνος όγκος που κάνει μεταστάσεις γρήγορα και μπορεί να έχει και μοιραία κατάληξη. Περίπου το 25% των μελανωμάτων αναπτύσσονται από συνηθισμένα σημάδια εκ γενετής. Ο παρακάτω οδηγός θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναγνωρίσετε ...»

Δείτε αν έχετε επικίνδυνα παράσιτα που ζουν στο σώμα σας, τι τα προκαλεί και πως να τα αντιμετωπίσετε!

Υπολογίζεται πως περίπου το 85% των ανθρώπων έχουν προβλήματα με παράσιτα. Τα παράσιτα είναι οργανισμοί που ζουν σε έναν ξενιστή εις βάρος του. Τα εσωτερικά παράσιτα ζουν μέσα στο σώμα και τρέφονται από το φαγητό και το αίμα. Τα σκουλήκια, τα κοκκίδια και τα παράσιτα του αίματος είναι όλοι τ...»

Μπορεί να προκληθεί καρκίνος απο το μύκητα κάντιτα;!Δείτε αν έχετε αυτό το μύκητα στο σώμα σας

O Κάντιτα ανήκει στο γένος των ζυμομυκήτων και είναι η πιο κοινή αιτία μυκητιάσεων. Ο μύκητας αυτός βρίσκεται στην εντερική μικροχλωρίδα, αλλά μπορεί επίσης να βρεθεί στη στοματική κοιλότητα, στο λαιμό και στα αναπαραγωγικά όργανα των περισσότερων ανθρώπων. Ένα υγιές σώμα ...»

Σελίδα 2 από 13 | Αποτελέσματα 16 - 30 από 185
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page